Sisteme de reparație a coroziunii până la 40% adâncime cu grund, chit epoxidic și pre-peg GR Epoxy

Echipa noastră se mândrește să ofere soluții eficiente și fiabile pentru reparația coroziunii, ajutând clienții să protejeze și să prelungească durata de viață a suprafețelor metalice afectate. Oferim sisteme de reparație inovatoare care pot trata coroziunea până la 40% adâncime, asigurându-ne că suprafața este pregătită și protejată în mod corespunzător.

izolare conducte pe santier

Prin utilizarea de grunduri speciale, chituri epoxidice și pre-peg GR Epoxy, putem oferi o soluție completă pentru combaterea coroziunii. Grundurile noastre sunt concepute pentru a asigura o aderență excelentă la suprafețele metalice, pregătindu-le pentru aplicarea chiturilor epoxidice. Aceste chituri epoxidice sunt rezistente la coroziune și oferă o protecție excelentă împotriva factorilor agresivi, precum substanțe chimice, apă și uzură mecanică.

Un element cheie al sistemului nostru este pre-peg GR Epoxy, care este o fibră de sticlă impregnată cu rășină epoxidică. Acest material oferă o rezistență excelentă la coroziune și poate fi aplicat în straturi multiple, în funcție de adâncimea coroziunii. Pre-peg GR Epoxy se solidifică rapid și formează o suprafață durabilă și rezistentă la uzură.

Echipa noastră de specialiști are experiență în aplicarea acestor sisteme de reparație și poate oferi consultanță tehnică și instruire pentru asigurarea unui rezultat optim. Suntem dedicați să oferim soluții durabile și de încredere pentru reparația coroziunii, contribuind la prelungirea duratei de viață a suprafețelor metalice și la economii semnificative de costuri pentru clienții noștri.

Ai întrebări?
Îți răspundem!