Protecția anticorozivă și mecanică a conductelor

Protecția mecanică a conductelor pentru
subtraversări/foraj orizontal

IZOLATII-PE-BAZA-DE-COMPOZIT-EPOXIDIC5-min-scaled

Compozitul epoxidic conferă acestor sisteme de izolare o rezistență chimică foarte mare, rezistență mecanică excelentă, specifică rășinilor epoxidice ranforsate și proprietăți dielectrice foarte bune.

Protecție anticorozivă și mecanică - benzi aplicabile la rece

benzi aplicabile la rece poliband-

Benzile tip PEHM sunt utilizate pentru  izolarea conductelor metalice  îngropate sau imersate, pentru izolarea  în șantier a zonelor de sudură a conductelor sau pentru reparația țevilor preizolate cu PE, PP sau PUR.

Reîntregirea firului conductei la suduri

reintregirea firului conductei la suduri poliband si epc-s

Protecția anticorozivă și mecanică a firului conductei la suduri poate fi asigurată cu ajutorul unor soluții precum Poliband și EPC-S. Polibandul este un înveliș flexibil, aderent, realizat din rășini polietilene de înaltă densitate, care oferă o protecție eficientă împotriva coroziunii.

Protecția rezervoarelor și vanelor metalice cu rășini Epoxidice/Poliesterice și Fibră de Sticlă

protectie rezervor cu rasini epoxidice sau poliesterice si fibra de sticla

Protecția rezervoarelor și vanelor metalice cu rășini epoxidice sau poliesterice și fibră de sticlă reprezintă o soluție eficientă pentru prevenirea coroziunii și creșterea durabilității acestor structuri. 

Protecția suprafețelor neregulate (flanșelor, robineților, fittinguri-lor)

Protecția flanșelor, robineților și suprafețelor neregulate poate fi asigurată cu ajutorul unei game variate de produse, cum ar fi grunduri, masticuri, chituri, materiale polimerice și rășini epoxidice sau poliesterice. 

Alte materiale pentru protecția suprafețelor metalice

Materialele pentru protecția suprafețelor metalice, cum ar fi rășinile cu avizare alimentară, rășinile alchidice, poliureea și poliuretanii, sunt soluții eficiente pentru a asigura o protecție durabilă și rezistentă a suprafețelor metalice împotriva coroziunii, uzurii și deteriorărilor mecanice.

Protecția UV a conductelor supraterane

Protecția UV a conductelor supraterane

Protecția împotriva radiațiilor ultraviolete (UV) a conductelor supraterane reprezintă o preocupare importantă în domeniul infrastructurii. Rășinile epoxidice reflectorizante și benzile reflectorizante aplicabile la rece sunt soluții eficiente pentru a combate efectele nocive ale radiațiilor UV asupra conductelor.

Benzi adezive tehnice

benzi-adezive

Benzile adezive tehnice sunt materiale versatile și eficiente utilizate într-o gamă largă de aplicații industriale și comerciale. Aceste benzi sunt concepute pentru a oferi aderență puternică și rezistență în fața factorilor de mediu și a solicitărilor mecanice.

Adezivi

Adezivii reprezintă un element esențial în industria izolațiilor conductelor, asigurând fixarea și sigilarea adecvată a materialelor izolante. Aceste substanțe chimice au proprietăți aderente puternice și flexibile, permitând legarea solidă a diferitelor materiale și asigurând o izolare eficientă.

Ai întrebări?
Îți răspundem!