Reîntregirea firului conductei la suduri Poliband și EPC-S

Protecția anticorozivă și mecanică a firului conductei la suduri poate fi asigurată cu ajutorul unor soluții precum poliband și EPC-S. Polibandul este un înveliș flexibil, aderent, realizat din rășini polietilene de înaltă densitate, care oferă o protecție eficientă împotriva coroziunii. Acesta se aplică în jurul zonei sudate, asigurând o barieră de protecție între metal și mediu, reducând astfel riscul de coroziune.

reintregirea firului conductei la suduri poliband si epc-s

Pe de altă parte, EPC-S (sistem de protecție electrică și mecanică) este un material compozit format din benzi speciale din polietilenă și o peliculă adezivă. Acesta este utilizat pentru a oferi o protecție mecanică suplimentară firelor conductoare la suduri. EPC-S se aplică pe lungimea zonei sudate, asigurând o barieră de protecție împotriva factorilor mecanici și a deteriorărilor externe.

Ambele soluții, polibandul și EPC-S, asigură o protecție durabilă împotriva coroziunii și oferă o rezistență mecanică sporită în zona sudurii. Acestea contribuie la prevenirea scurgerilor, infiltrărilor de umiditate și protejează firele conductoare împotriva agenților chimici și fizici nocivi. Aplicarea lor corespunzătoare asigură o durată de viață mai lungă a conductelor și reduce necesitatea reparațiilor și înlocuirii frecvente.

Ai întrebări?
Îți răspundem!