Parteneriate pentru industriile de petrol și gaz

Soluții în completare

Colaborăm cu o rețea solidă de parteneri specializați în furnizarea de țevi, curbe, tuburi de protecție, robinete, flanșe, fittinguri, inele distanțiere, capace, separatoare gaz/petrol, rezervoare metalice dedicate, reabilitare trenchless și lucrări de infrastructură pentru rețelele de transport gaz/petrol. Aceste parteneriate ne permit să oferim clienților noștri soluții complete și integrate pentru nevoile lor în domeniul izolării conductelor.

Lucrăm îndeaproape cu fiecare partener pentru a ne asigura că produsele furnizate sunt de cea mai înaltă calitate și respectă standardele și cerințele specifice ale industriei. Fie că este vorba de tevi din oțel, polietilenă sau alte materiale, de componente de conectare sau de echipamente specializate, putem oferi o gamă largă de produse adaptate la cerințele proiectelor de izolare ale conductelor.

parteneriate cu furnizori de tevi

Parteneriatele noastre ne permit, de asemenea, să fim la curent cu cele mai recente tehnologii și inovații în domeniu. Avem acces la produse și soluții de ultimă generație, care ne permit să oferim soluții eficiente și performante pentru protecția și izolarea conductelor.

Colaborarea cu aceste companii specializate ne permite să oferim clienților noștri o gamă completă de servicii, de la proiectare și consultanță tehnică până la furnizarea de materiale și echipamente și execuția lucrărilor de izolare a conductelor. Suntem dedicați satisfacerii nevoilor clienților noștri și oferirii soluțiilor potrivite pentru proiectele lor, indiferent de complexitatea acestora.

Ai întrebări?
Îți răspundem!