Protecția suprafețelor neregulate (flanșelor, robineților, fittingurilor)

Cu grunduri, masticuri, chituri, materiale polimerice și/sau rășini epoxidice/poliesterice.

Protecția flanșelor, robineților și suprafețelor neregulate poate fi asigurată cu ajutorul unei game variate de produse, cum ar fi grunduri, masticuri, chituri, materiale polimerice și rășini epoxidice sau poliesterice. Aceste soluții oferă o protecție eficientă împotriva coroziunii, deteriorărilor mecanice și factorilor externi nocivi.

Grundurile, aplicate înainte de stratul final, asigură aderență și o bază uniformă pentru stratul de protecție ulterior. Ele penetrează suprafața și creează o legătură puternică între substrat și materialul de protecție.

Masticurile și chiturile sunt utilizate pentru umplerea și nivelarea suprafețelor neregulate. Acestea pot fi aplicate pe zone cu fisuri, pori sau denivelări, asigurând o suprafață netedă și uniformă pentru protecția ulterioară.

Materialele polimerice, cum ar fi cauciucul sintetic, poliuretanul sau teflonul, oferă o protecție excelentă împotriva coroziunii, abraziunii și substanțelor chimice agresive. Acestea sunt rezistente la temperaturi ridicate și rezistenți la uzură, ceea ce le face potrivite pentru aplicații industriale intense.

Rășinile epoxidice sau poliesterice sunt utilizate pentru a forma un strat protector durabil și rezistent pe suprafețele tratate. Aceste rășini se întăresc și formează o barieră solidă care protejează împotriva coroziunii, chimicalelor și agenților atmosferici.

Indiferent de tipul de protecție necesar, utilizarea grundurilor, masticurilor, chiturilor, materialelor polimerice și rășinilor epoxidice sau poliesterice asigură o protecție fiabilă și de lungă durată pentru flanșe, robineți și suprafețe neregulate. Aceste soluții contribuie la prevenirea deteriorărilor, reducând necesitatea reparațiilor și înlocuirilor costisitoare și asigurând funcționalitatea optimă a acestor elemente critice în diverse industrii.

Tipuri comune de fittinguri pentru tevi și tuburi de protecție:

Cuple: folosite pentru a conecta două bucati de tevi sau tuburi de protecție de aceeași dimensiune.

Coturi: folosite pentru a schimba direcția unei tevi sau a unui tub de protecție. Există coturi de 90 de grade (care schimbă direcția la un unghi de 90 de grade) și coturi de 45 de grade (care schimbă direcția la un unghi de 45 de grade).

Ai întrebări?
Îți răspundem!

Reducții: folosite pentru a conecta două tevi sau tuburi de protecție de dimensiuni diferite. Există reducții conice și reducții cilindrice.

Muști: folosite pentru a realiza o joncțiune între două sau mai multe tevi sau tuburi de protecție de același diametru.

Vane: folosite pentru a controla sau întrerupe fluxul de lichid sau gaz prin intermediul unei tevi sau tuburi de protecție.

Cuplaje rapide: folosite pentru a permite conectarea și deconectarea rapidă a tevilor sau tuburilor de protecție.

Capace: folosite pentru a închide capetele deschise ale tevilor sau tuburilor de protecție, oferind protecție și siguranță.