Servicii

Asistență tehnică și management de proiect

Cu o experiență de peste 25 de ani în domeniul izolațiilor conductelor, suntem o firmă de încredere care oferă asistență tehnică de specialitate.

De asemenea vă putem ajuta să gestionați proiectele astfel încât să nu mai fie atât de costisitoare dpdv financiar si al timpului.

Servicii de protecție a suprafețelor metalice prin pulverizare

Ne dedicăm protejării eficiente a suprafețelor metalice împotriva coroziunii, uzurii mecanice și altor factori de deteriorare, asigurând astfel o durabilitate și o funcționalitate crescută a acestora.

Servicii de izolare conducte: în fabrică și pe șantier

Firma noastră este specializată în servicii profesionale de izolare a conductelor, oferind soluții de izolare personalizate și de înaltă calitate atât în fabrici, cât și pe șantiere. 

Vânzare/închiriere dispozitive/echipamente

Firma noastră oferă o gamă variată de dispozitive și echipamente profesionale pentru aplicarea produselor noastre de izolare ale conductelor, asigurând clienților noștri accesul la instrumentele necesare.

Servicii complete de reabilitare conducte în situ

Firma noastră este specializată în furnizarea serviciilor complete de reabilitare a conductelor în situ, oferind soluții eficiente și durabile pentru îmbunătățirea sistemelor de conducte existente.

Ai întrebări?
Îți răspundem!