Partenerii noștri beneficiază de o gamă largă de servicii.
icon

Descoperiți serviciile noastre

image
image

Oferim asistență tehnică de specialitate, de la ofertare până la punerea în operă, pentru a ajuta clienții să aleagă produsele și soluțiile potrivite pentru nevoile lor specifice.

image
image

Oferim servicii de izolare a conductelor, atât pe interior, cât și pe exterior, asigurând o protecție eficientă împotriva coroziunii și a altor agenți nocivi.

image
image

Oferim servicii complete de protecție a suprafețelor metalice prin pulverizare, aplicare cu pompe Graco și alte dispozitive atât în locații fixe, cât și pe teren.

image
image

Oferim soluții de protecție eficiente pentru suduri cu ajutorul unor sisteme avansate pe bază de polimeri și rășini.

image
image

Oferim servicii complete de izolare termică și mecanică pentru țevi, inclusiv livrarea țevilor, instalarea acestora, precum și aplicarea de benzi de izolare, folii sau alte materiale de protecție.

image
image

Cu serviciul nostru de reabilitare conducte, veți beneficia de o soluție rapidă și eficientă pentru a rezolva problemele cu conductele dumneavoastră.

image
image

Protecția suprafețelor metalice, cum ar fi vanele și robinetele, poate fi realizată prin aplicarea de masticuri speciale care sunt compuși chimici ce formează un strat de protecție împotriva coroziunii și uzurii.

image
image

În cadrul companiei noastre, acordăm o importanță deosebită calității și profesionalismului serviciilor noastre.

image
image

Oferim dispozitive și echipamente profesionale pentru aplicarea produselor noastre, inclusiv pompe și pistoale de vopsit, sprayere, dispozitive de încălzire și multe altele.