Sisteme EPC-S cu rășini epoxi
Sistemele de izolare pe bază de compozit epoxidic și benzi de ranforsare au fost create pentru a răspunde unor agenți extrem de agresivi (exemplu terenurile stâncoase, terenuri în pantă combinate cu alunecări de teren) sau unor utilizari speciale cum ar fi conducte amplasate prin tragere fortata in tuneluri realizate prin foraj orizontal (subtraversari de cursuri de apa, sosele, cai ferate) sau conducte lestate.Compozitul epoxidic conferă acestor sisteme de izolare o rezistență chimică foarte mare, rezistență mecanică excelentă, specifică rășinilor epoxidice ranforsate și proprietăți dielectrice foarte bune.
IZOLATII-PE-BAZA-DE-COMPOZIT-EPOXIDIC5-min-scaled
Protecția mecanică cu benzi cu reticulare UV oferă o soluție eficientă pentru a proteja suprafețele expuse la uzură și deteriorare. Aceste benzi sunt concepute pentru a rezista în fața impactului mecanic, protejând astfel suprafețele de zgârieturi, lovituri sau deteriorări. Rezistența lor la abraziune și tracțiune asigură o barieră durabilă împotriva ruperii sau fisurării. De asemenea, protecția mecanică cu benzi cu reticulare UV oferă rezistență la coroziune, temperaturi extreme și radiații UV. Aceste benzi sunt ușor de aplicat și se pot adapta la diverse suprafețe și forme. Cu costuri reduse și întreținere minimă, acestea sunt soluția ideală pentru a proteja echipamente, structuri sau suprafețe expuse în medii industriale sau construcții.

Pentru sol stâncos: cauciuc sau folii speciale din HDPE/PP.

Protecțiile mecanice suplimentare, cum ar fi utilizarea cauciucului sau foliilor speciale din HDPE/PP, sunt soluții ideale pentru a proteja solul stâncos în diferite medii și aplicații. Prin utilizarea cauciucului rezistent la impact sau a foliilor din HDPE/PP, se creează o barieră eficientă împotriva zgârieturilor, fisurilor sau altor deteriorări cauzate de roci aspre sau obiecte dure. Aceste protecții suplimentare oferă rezistență la abraziune și rezistență mecanică superioară, prevenind eroziunea solului și menținând integritatea suprafeței. Ele sunt durabile, ușor de instalat și pot fi adaptate la diverse configurații și forme ale solului stâncos. Utilizarea acestor protecții mecanice suplimentare contribuie la prelungirea duratei de viață a solului și la menținerea stabilității terenului.
Protectie mecanica suplimentara
Echipa noastră de experți oferă soluții personalizate și inovatoare pentru a preveni coroziunea și a asigura durabilitatea tuburilor industriale. Utilizăm tehnologii avansate și materiale de calitate superioară, cum ar fi învelișuri speciale, vopsele și straturi protectoare, pentru a oferi o barieră eficientă împotriva factorilor de coroziune. Produsele noastre includ diverse sisteme de protecție mecanică, cum ar fi suporturi și elemente de fixare, care ajută la prevenirea deteriorării tuburilor în timpul manipulării și exploatării. Indiferent de nevoile proiectului, suntem alegerea ideală pentru servicii și produse de protecție anticorozivă și mecanică pentru tuburi.

Ai întrebări?

Îți răspundem!

+40762 101 100