Beneficii sisteme

BENEFICIUL UTILIZARII TEHNOLOGIEI DE IZOLARE PRO AUTO

SISTEMUL  GAZBAND

  • Suportul mecanic pe baza de Typar care confera o stabilitate a proprietatilor in orice directie cu un modul inalt, o excelenta rezistenta la microorganisme si medii chimice agresive cat si o buna rezistenta la UV.
    Strat anticoroziv pe baza de compozit EPDM + Engage cu proprietati de imbatranire foarte bune si caracteristici dielectrice superioare (rezistivitate electrica de volum Ωm > 1013), precum si caracteristici superioare la  impact , in special la temperaturi joase
  • Adeziv si primer pe baza de termoplaste, cu proprietati puternic adezive si rasini speciale ce confera benzilor cresterea in timp a valorilor de aderenta atat la conducta de otel cat si banda-banda.
  • Antioxidanti si antidegradanti de ultima generatie

SISTEMUL  POLIBAND

  • Este realizat prin depunerea prin metode speciale a unui adeziv tip Hot melt , pe un substrat din polietilena de inalta elasticitate.  Suprafata  adezivata  este protejata cu o banda de protectie din polietilena de joasa densitate siliconata.
  • Prin caracteristicile sale adezivul tip Hot Melt asigura o lipire instantanee pe suprafetele de izolare, realizand o aderenta ridicata ata la nivelul suprafetei metalice cat si al stratului suport din polietilena. Folia din polietilena de inalta elasticitate , realizeaza  o conformare foarte buna cu neuniformitatile suprafetei de izolat.
  • Antioxidantii si anti UV , din componenta foliei de polietilena , confera benzilor Poliband o excelenta stabilitate la radiatiile solare si o foarte buna rezistenta in solurile agresive, asigurand de asemenea si o foarte inalta rezistenta de volum ( tipic 5×1016)