Echipamente taiere si sanfrenare

1. Echipamente de taiere cu plasma

sanfrenare1

Echipamentyele realizeaza taierea metalului cu o grosime de pana la 32 mm.Datorita tehnologiei cu dubla infasurare , asigura o calitate superioara a taieturii si un transfer al arcului electric extrem de rapid. Curentul generat este de maxim 85 Amperi.

2. Echipamente auxiliare taiere

sanfrenare2

Sunt destinate pentru aplicatii in care este necesar un unghi de taiere mare cu o inalta acuratete si calitate excelenta a taierii.

Sistemul de ghidare prin intermediul ansamblului de miscare a tortei , poate asigura cuplarea atat la dispozitive de taiere cu flacara oxiacetilenica cat si cu plasma. Poat fi utilizat atat in statii cat si in camp.

3. Echipamente de taiere la rece

sanfrenare3

Acestea asigura taierea tevilor intre 152-1826mm, actionarea lor putand fi pneumatica sau hidrauluica.
Dispozitivele automate de oprire/protejare , permit evitarea oricarui pericol in operarea acestor echipamente. Se pot utiliza atat pentru taiere , cat si pentru fatetare.

4. Echipamente pentru sanfrenare capete conducte

4.1.Echipament sanfrenare capete conducte 8-60“

sanfrenare4

Se utilizeaza pentru sanfrenarea conductelor cu diametrul intre 8 si 60 inch si este capabila sa asigure fatetarea in diferite configuratii unghiulare.

4.2. Echipament de sanfrenare capete conducte cu grosime pana la 80 mm

sanfrenare5

Echipamentul de sanfrenare asigura realizarea unei sanfrenari cu tolerante foarte mici , printr-o singura trecere, intr-un timp de 2 la 5 min, fiind capabil de a asigura prelucrarea conductelor cu un perete de pana la 80 mm.