Echipamente sudura

1. Echipamente de taiere / sudura

1.1. Echipamente de sudura mono si duale

sudura1

Echipamentele de sudura cu una sau doua torte de sudura ( tandem) asigura realizarea uneiinalte productivitati si o calitate deosebita a sudurilor realizate. Echipamentul poate fi livrat si cu sistem de urmarire a procesului de sudura , programare si colectare a datelor fiind dotat cu sistem de control tip “touch screen”. A fost proiectat pentru functionarea cu sursa de putere in puls GMAW , dar poate functiona si cu sursa GMAW.

1.2.Echipamente de sudura cu frecventa variabila

sudura2

Sunt realizate pentru functionarea in 2 benzi de frecventa (180kHz – 300kHz) si (250kHz – 400kHz) . Seria 300 este destinata sudurii otelului austenitic iar seria 400 celui ferritic.Se utilizeaza in statiile de sudura ,. Sistemul Auto Match asigura mentinerea constanta a frecventei odata ce a fost stabilita de catre operator .

1.3.Sistem pentru revenire sudura elicoidala

sudura3

Sistemele pentru revenire dupa sudura elicoidala sunt destinate asigurarii revenirii pentru conductele API , sudate cu sistemul SAW (submerged arc welded) . Ofera aceleasi beneficii ca si sistemele pentru revenirea sudurilor longitudinale pentru tevile API , prin intermediul unor inductoare special proiectate si realizate care asigura urmarirea precisa a unghiului de sudura pentru fiecare diametru in parte.

1.4. Echipamente pentru sudura interioara a conductelor

sudura4

Acesta combina sistemul de aliniere – fixare interior cu un echipament de sudura interioara , care realizeaza automat depunerea unui cordon de sudura intr-un timp de 1,25 min( tipic) Echipamentul este autopropulsat putandu-se deplasa dupa efectuarea sudurii catre urmatoarea sectiune de sudura. Poate realiza sudura conductelor intre 24 si 60 inch. Se pot manta intre 4 si 10 capete de sudura , functie de productivitatea urmarita

1.5. Echipament pentru sudura sub flux

sudura5

Echipamentul este destinat sudurii electrice sub strat de flux, fiind proiectat pentru functionarea cu frecventa si amplitudine variabila , in curent alternativ si cu posibilitatea schimbarii polaritatii in curent continuu. Asigura un factor de corectie al puterii de 95 %, putandu-se controla rata de sudura , cat si adancimea de penetrare.

1.6. Echipament de sudura orbital

sudura6

Asigura , impreuna cu sistemele accesorii sudura continua , automata a conductei.