Echipamente foraj si amenajare santuri

1. Masini amenajare soluri

1.1. Masini sfaramare soluri dure

amenajare1Masina autopropulsata ,  care sfarama soluri dure , si asigura amestecarea materialelor de pana la 400 mm. Poate imprastia materialul chiar direct in santul conductei., asigurand procesarea solului cu ajutorul sitelor vibratoare. Productivitate : 50-70 mc/h.

1.2. Masina tasare soluri

amenajare2Masina autopropulsata, ideala pentru operarea in spatii restranse, pentru tasarea materialelor depuse deasupra firului conductei, oferind performante ridicate, si siguranta in exploatare.

2. Echipamente gaurire orizontala

2.1. Utilaje gaurire orizontala

amenajare3Masina de gaurire orizontala de mare putere asigura o eficienta ridicata in conditiile unei fiabilitati  sporite.   Asigura  o accesibilitate deosebit de usoara la partile de lucru, acestea fiind in acelasi timp complet protejate.

Este utilizat pentru forajul orizontal ( HDD) pentru tevi avand diametrul de pana la 1829 mm.

2.2. Sape indepartare material (linguri)

amenajare4Linguri de foraj AUGERS FOR ROAD BORING MACHINES

Lingurile de foraj asigura indepartarea materialelor rezultate in urma actiunii capetelor de taiere ale masinii de gaurire orizontala. Sunt realizate din otel inalt rezistent la abraziune , elicea fiind sudata pe teava trasa de inalta rezistenta.

2.3. Capete de foraj

Roca  (tip deget)

Roca (tip deget)

Utilizare generala(tip L si H)

Utilizare generala(tip L si H)

Doua tipuri de capete de forare sunt disponibile: pentru uz general ( H si L ) – gaurire farmatiuni moi si semi moi, precum si cele tip deget – pentru gaurirea solului semi dur. Ambele tipuri de capete au posibilitatea inlociurii cutitelor de foraj.