Echipamente auxilare

1. Echipamente si auxiliare pentru realizare dubleti si cuadrupleti

1.1. Unitati hidraulice

auxiliare1

Unitate hidraulica de pompare HYDRAULIC POWER UNIT – DIESEL
Echipamentul de sanfrenare este actionat prin intermediul unei unitati de pompare hidraulice. Poate fi montata stationar sau mobil , fiind actionata de un motor

1.2. Echipamente mobile de sablare

auxiliare2

Echipamentul de sablare este utilizat pentru curatarea conductei , in vederea realizarii protectiei anticorozive si mecanice, dupa sudura c apetelor tevilor , in vederea intregirii firului liniei conductei. Se poate utiliza si pentru curatarea zonelor sudate dupa realizarea reparatiiolr conductelor. Asigura gradul de curatire a suprafetei de SA 2,5 – 3

1.3. Compresoare de aer

auxiliare3

Compresoarele de aer au presiunea maxima de lucru de 15.6 bari , necesara utilizarii in conjunctie cu echipamentele pneumatice. Sunt actionate fie de motoare electrice , fie de motoare Diesel. Domeniul de reglaj al presiunii este de 13.8 la 15.6 bari , debitul de. 472.94 l/min-1869.12 l/min iar butelia are o capacitate cuprinsa intre 302 l- 454 l.

1.4. Pompe drenaj

auxiliare4

Pompa de drenaj are o capacitate de pana la 492.000 l/h , fiind actionata de un motor Diesel , si se utilizeza la indepartarea apei , namolului si pietrisului .

1.5. Senile autopropulsate de transport sarcini grele

auxiliare5

Senilele de transport pot asigura deplasarea sarcinilor grele pe terenuri accidentate sau instabile. Functie de model , pot asigura transportul unor sarcini de 15, 30 si 50 tone.